Produse
![]() |
Tehnologia de cultura a ciupercilor PleurotusExtras din lucrarea prezentata: În ţara noastră, cultura ciupercilor Pleurotus spp. a debutat în anul 1972. Speciile cultivate la început au fost P.ostreatus şi P.florida, iar ulterior, în anul 1982 şi 1985, P.cornucopiae şi P. sajor-caju. După anul 1989, cultura ciupercilor Pleurotus spp. a început să se extindă dar cuprinde spaţii de cultură însumate, sub satisfacerea necesarului de consum. Consumul de ciuperci pe cap de locuitor în ţara noastră este de 345 g/an, din acesta foarte puţin fiind deţinut de către bureţi. Aceste specii au o bună perspectivă de extindere datorită tehnologiei de cultură care este mai uşoară şi a condiţiilor de microclimat la care ciupercile sunt mai puţin sensibile faţă de champignon. Investiţia pentru o ciupercărie de Pleurotus spp. este de 50% faţă de una de Agaricus bisporus. Atentie! Această lucrare se livrează pe suport electronic! La achizitionarea acestei lucrari primiti GRATUIT si o altă carte cadou din acelaşi domeniu de activitate, dintre titlurile existente in stocul nostru! Va multumim!
Pretul nostru: Lei (Ron) 130.00
|