Date: 2014-02-14
Crescatoria de prepelite (Editura Gramen)
Carnea şi ouăle de prepeliţa, fiind recunoscute pentru efectele benefice din punct de vedere medical, dar şi al gustului foarte bun, au ajuns să fie extrem de solicitate pe piaţa mondială. Indiferent din ce colţ al lumii eşti şi indiferent de zona în care locuieşti, sau ai vrea să fii şi să-ţi pui temelia unui bussines, creşterea prepeliţelor este una dintre acele afaceri pe care le puteţi demara şi dezvolta cu eforturi minime.
Crescatoria de prepelite
CUPRINS
CAPITOLUL I Introducere în coturnicultură
1.1. Istoric.
1.2. Importanţa creşterii prepeliţelor
1.3. Vânătoarea
CAPITOLUL II Să cunoaştem prepeliţele
2.1. Rase de prepeliţe
2.2. Anatomie
CAPITOLUL III Creşterea prepeliţelor
3.1. Adăpostul (Coteţul prepeliţelor)
3.2. Tehnologii de creştere a prepeliţelor
3.3. Tehnologia necesară.
3.4. Incubaţia
3.5. Creşterea puilor.
3.6. Hrana necesară
CAPITOLUL IV Riscurile de îmbolnăvire. Prevenirea şi tratarea bolilor
4.1 Prevenirea bolilor
4.2. Principalele boli ale prepeliţelor
4.3. Utilizarea medicamentelor
CAPITOLUL V Produsele valorificabile
5.1. Valorificarea cărnii de prepeliţă
5.2. Ouăle de prepeliţa. Structură şi compoziţie chimică.
5.3. Valorificarea deşeurilor (dejecţiile) şi a fulgilor
CAPITOLUL VI Recomandări culinare şi medicale
6.1. Preparate culinare din carne de prepeliţă
6.2. Preparate culinare cu ouă de prepeliţă
6.3. Recomandări medicale
BIBLIOGRAFIE
Cumpără cartea CRESCĂTORIA DE PREPELIŢE de pe portalul www.lucrări.ro !