Welcome to our store!

Parteneri

 

 

Raspunderea civila in domeniul protectiei mediului

Descriere

Întrucât elementele mediului înconjurător precum apa, aerul, climatul, biodiversitatea, sunt consacrate şi recunoscute drept “patrimoniul comun al umanităţii” se impune o armonizare a reglementarilor internaţionale a tuturor statelor pentru lupta împotriva degradării acestora.

Globalitatea în sensul unei concepţii planetare asupra mediului, dar şi în ceea ce priveşte structurile instituţionale ale lumii, are puterea să asigure o dezvoltare economică, socială, cât şi de protecţie a mediului - la nivel local, naţional, regional şi global.

Cele mai predominante reglementări la nivel internaţional sunt de prevenire a daunelor ecologice deoarece prin aceasta se creează conştiinţa globală de conservare şi protejare a mediului înconjurător.

Reglementările internaţionale în domeniul protecţiei mediului vizează în primul rând combaterea degradării mediului înconjurător în toate ţările, şi adoptarea de strategii şi măsuri de prevenire a daunelor ecologice.

Trimite unui prieten Adauga parerea ta Adauga la wishlist Adauga in lista de comparare cu alte produse

CUMPARA

Pretul nostru: Lei (Ron) 290.00
Cantitate:

RASPUNDEREA JURIDICA CIVILA IN DOMENIUL PROTECTIEI MEDIULUI

- C U P R I N S -

 

INTRODUCERE

 

CAPITOLUL 1 : Actuala criza a mediului si necesitatea protejarii acestuia prin mijloace juridice

 

CAPITOLUL 2: Notiuni generale privind raspunderea civila

 

CAPITOLUL 3: Reglementari interne privind raspunderea juridica civila în domeniul protectiei mediului

3.1. Notiune, definire, principii

3.2. Subiectele raspunderii civile

3.3. Formele raspunderii civile

3.4. Raspunderea juridica civila pe plan intern

 

CAPITOLUL 4: Reglementari internationale privind raspunderea juridica civila în domeniul protectiei mediului

4.1. Subiectele raspunderii internationale

4.2. Formele si conditiile raspunderii internationale

4.3. Raspunderea juridica civila pe plan international

 

CAPITOLUL 5: Diminuarea emisiilor poluante

 

CAPITOLUL 6: Concluzii

 

BIBLIOGRAFIE

 

BIBLIOGRAFIE

 

1. Gheorghe- Iulian Ionita, Protectia si dreptul mediului, Ed. S.C. Universul Juridic S.R.L., Bucuresti 2004

2. Florin Fainis, Dreptul Mediului, Editura Pinguin Book, Bucuresti 2005.

3. M. Dutu Dreptul international si comunitar al mediului, Editura Economica, Bucuresti, 1995.

4. E. Lupan, Dreptul mediului. Tratat elementar, vol. I, Editura Lumina Lex, Bucuresti, 1996.

5. Daniela Marinescu, „Dreptul mediului înconjurator”, Editura Sansa, Bucuresti, 1996

6. C. Parvu, Ecologie generala, Editura Tehnica, Bucuresti, 2001.

7. S. Visan, A. Angelescu, C. Alpopi, Mediul înconjurator. Poluare si protectie, editia a II-a, Editura Economica, 2000.

8. M. Dutu, „Dreptul mediului. Tratat”, Vol. 1, „Introducere în dreptul mediului: dreptul românesc al mediului”, Editura Economica, Bucuresti, 1988

9. O. Popovici, „Dreptul mediului înconjurator”, Editura Lux Libius, Brasov, 1997

10. M Uliescu, „Dreptul mediului înconjurator”, Universitatea Spiru Haret, Editura Fundatiei „România de Mâine”, Bucuresti, 1998.

11. Virgil Ivanovici, „Probleme ale protectiei mediului înconjurator pe plan national si international”, în Revista „Ocrotirea Naturii si a mediului  înconjurator”, nr. 2/1976;

12. Dumitru Popescu, „Probleme juridice privind protectia mediului uman si combaterea poluarii”, în Revista Româna de Drept nr. 7/1972.

13. Mircea Dutu, „Dreptul la un mediu sanatos si prosper - drept fundamental al omului”, în Revista Dreptul nr. 9-12/1990

14. Mircea Dutu, „Dreptul mediului. Tratat”, Vol. 1, Editura Economica, Bucuresti, 1998,

15. Ion Grigore Sion, „Ecologie si drept international. Cooperarea si strategia internationala în domeniul protectiei mediului înconjurator”, Editura Stiintifica si Enciclopedica, Bucuresti, 1990

16. Ion Grigore Sion, „Evolutii în domeniul raspunderii internationale; forme aplicabile în domeniul protectiei mediului înconjurator”, în Revista Româna de Studii Internationale, nr. 6/1986.

17. Mircea Dutu, „Dreptul international si comunitar al mediului”, Editura Economica, Bucuresti, 1995.

18. Dumitra Popescu, Mircea Popescu, Dreptul mediului. Documente si tratate internationale, Editura Artprint, Bucuresti, 2002.

19. Ernest Lupan, M. Stefan Minea, A. Marga, „Dreptul mediului”, Editura Lumina Lex, Bucuresti, 1997

20. Alexandru Bolintineanu, Adrian Nastase, Bogdan Aurescu, „Drept international contemporan”, editia a 2-a,Editura All Beck, Bucuresti, 2000

21. Ion M. Anghel, Viorel I. Anghel, „Raspunderea în dreptul international”, Editura Lumina Lex, Bucuresti, 1998

22. C. Statescu, C. Bârsan, Drept civil. Teoria generala a obligatiilor, Editura All Beck, Bucuresti, 2000;

23. ION P. Filipescu, „Drept civil. Teoria generala a obligatiilor”, Editura Actami, Bucuresti, 1998;

24. Sache Neculaescu, „Drept civil. Teoria generala a obligatiilor”, Editura Lumina Lex, Bucuresti, 2001;

25. Liviu Pop, „Teoria generala a obligatiilor”, Editura Lumina Lex, Bucuresti, 2000

26. M. Eliescu, „Raspunderea civila delictuala”, Editura Academiei, Bucuresti, 1972

27. Fr. Deak, „Conditiile si fundamentul raspunderii pentru prejudiciile cauzate de lucruri”, în Revista Româna de Drept, nr. 1/1967

28. Mircea N. Costin, Mircea C. Costin, “Dictionar de drept civil”, Vol. I, Editura Lumina Lex, Bucuresti, 1997

29. T. Ionascu, E. A. Barasch, „Raspunderea civila delictuala. Culpa ca element al raspunderii”, în Revista Studii si Cercetari Juridice, nr. 1/1970.

30. N. Costin, „Raspunderea juridica în dreptul României”, Editura Dacia Cluj, 1974

31. Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 195/2005 privind protectia mediului, publicata în Monitorul Oficial, nr. 1196 din data de 30 decembrie 2005.

32. Ordonanta de Urgenta nr. 152 din 10 noiembrie 2005 privind prevenirea si controlul integrat al poluarii a fost publicata în Monitorul Oficial, nr. 1078 din data de 30 noiembrie 2005.

33. Hotarâre nr. 322 din 14 aprilie 2005 pentru modificarea si completarea Hotarârii Guvernului nr. 541/2003 privind stabilirea unor masuri pentru limitarea emisiilor în aer ale anumitor poluanti proveniti din instalatii mari de ardere a fost publicata în Monitorul Oficial, nr. 359 din data de 27 aprilie 2005.

34. Hotarârea nr. 1902 din 4 noiembrie 2004 pentru modificarea si completarea Hotarârii Guvernului nr. 699/2003 privind stabilirea unor masuri pentru reducerea emisiilor de compusi organici volatili datorate utilizarii solventilor organici în anumite activitati si instalatii, a fost publicata în Monitorul Oficial cu numarul 1102 din data de 25 noiembrie 2004.

35. Hotarârea nr. 621 din 23 iunie 2005 privind gestionarea ambalajelor si a deseurilor de ambalaje, a fost publicata în Monitorul Oficial cu numarul 639 din data de 20 iulie 2005.

36. Hotarârea nr. 878 din 28 iulie 2005 privind accesul publicului la informatia privind mediul a fost publicata în Monitorul Oficial nr. 760 din 22 august 2005.

37. Hotarârea nr. 440 din 12/05/2005 pentru reorganizarea si functionarea Garzii Nationale de Mediu a fost publicata în Monitorul Oficial, Partea I nr. 448 din 26/05/2005.

NOTĂ JURIDICĂ (RESPECTAREA DREPTURILOR DE AUTOR)

Drepturile de copyright asupra ebook-urilor (cărţilor/lucrărilor în format electronic) publicate pe portalul www.lucrari.ro

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare, dreturile de autor asupra lucrării de față aparțin creatorului sau creatorilor lucrării, respectiv S.C. INFO-CONSULTING AGENCY SRL, editurilor care funcţionează în cadrul societăţii (Editura Nomina Lex, Editura Gramen şi Editura Universul Literar) si colectivului de redactie.

Toate drepturile sunt rezervate SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL.

Această lucrare, nici în tot, nici în parte, NU poate fi copiată, reprodusă, tradusă, arhivată sau transmisă sub nicio formă şi prin niciun fel de mijloace mecanice sau electronice fără acordul scris al SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL, semnat şi stampilat de conducerea societăţii.

Este interzisă, de asemenea, chiar şi după achiziţionare, publicarea lucrărilor în format electronic pe diverse site-uri tip bază de documente (gen scribd.com sau altele asemănătoare), pe site-uri de socializare sau orice alte site-uri care nu sunt proprietatea SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL.

Drepturile de distribuţie, atât în România, cât și în străinătate, aparțin în exclusivitate SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL.

În cazul în care descoperiţi că persoane rău intenţionate au încălcat drepturile noastre de autor, vă rugăm să ne anunţaţi folosind formularul de contact, iar noi vom lua în cel mai scurt timp măsurile legale ce se impun de la caz, la caz. Pentru că vrem să încurajăm respectarea drepturilor de autor pe internet, fiecărei persoane care descoperă un abuz în sensul celor menţionate mai sus, îi vom oferi gratuit o carte tipărită , publicată de editurile noastre (Editura Nomina Lex, Editura Gramen sau Editura Universul Literar)!

Pentru mai multe detalii privind drepturile de autor, accesati termenii si conditiile de colaborare!

  

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Cine a elaborat (conceput) lucrările în format electronic prezentate pe site-ul www.lucrări.ro?

Toate lucrările in format ebook, prezentate pe site-urile grupului nostru editorial, sunt concepute de SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL, prin specialiştii noştri, în calitate de avocaţi, jurişti, economişti, ingineri etc. în decursul a peste 10 ani de activitate.

Nu expunem spre vânzare şi nici nu am expus vreodată lucrări în format electronic concepute de alte persoane. De asemenea, nu oferim la schimb lucrări din baza noastră de date!

 

2. În ce format se predau lucrările în format electronic?

Lucrările în format electronic prezentate pe site-urile firmei noastre se predau atât în format tipărit, cât şi în format electronic (pe CD, în format Word şi PDF).

 

3. Care este termenul de livrare al lucrărilor în format electronic?

Ca şi cărţile tipărite, şi lucrarile în format electronic se livrează, în măsura în care sunt pe stoc, în termen de cca. 2-5 zile lucrătoare, în funcţie de modalitatea de transport aleasă de dvs. (FanCourier sau Poşta Română).

 

4. În ce scop pot folosi o lucrare în format electronic publicată pe site-ul dvs.?

Lucrările în format electronic publicate pe site-ul nostru se pot folosi în orice scop, atât timp cât se respectă legislaţia în vigoare privind drepturile de autor. Spre exemplu, se pot folosi, ca şi orice carte tipărită, ca sursă de documentare sau ca material educativ pentru aprofundarea unui anumit domeniu sau temă; se pot folosi la elaborarea propriilor lucrări, articole, referate etc. necesare în procesul educaţional; se pot folosi chiar si citate din lucrări, dar, bineînţeles, cu specificarea sursei de documentare etc. etc.

 

5. Pot folosi aceste lucrări ca şi lucrări de licenţă, de disertaţie sau de doctorat ?

NU, nu puteti folosi ca atare lucrările noastre ca lucrări de licenţă, disertaţie, doctorat etc. pentru că, în primul rând, aţi încălca drepturile de autor. Puteţi însă folosi lucrările în format electronic editate de noi ca principală sursă de documentare, cu condiţia să specificaţi sursa care trebuie să cuprindă: numele autorului lucrării, titlul lucrării, editura producătoare, anul editării şi pagina.

În al doilea rând, Legea educatiei naţionale nr. 1/2011 (publicată în Monitorul Oficial nr. 18 din 10 ianuarie 2011) interzice expres vânzarea/cumpărarea de lucrări de licenţă, disertaţie, doctorat sau alte asemenea lucrări ştiinţifice, prin dispoziţiile art. 143 alin. (5) stipulând că: "Este interzisă comercializarea de lucrări ştiinţifice în vederea facilitării falsificării de către cumpărător a calităţii de autor al unei lucrări de licenţă, de diplomă, de disertaţie sau de doctorat". Totodată noua lege a impus sancţiuni severe atât pentru cei care cumpără astfel de lucrări gata făcute cât şi pentru cadrele didactice, care nu se preocupă de asigurarea originalităţii lucrărilor pe care le coordonează. 

În aceste condiţii putem să formulăm şi câteva SFATURI şi/sau AVANTAJE:

1. Nu riscaţi exmatricularea sau alte sancţiuni cumpărând o lucrare gata facută, când puteţi să vă procuraţi foarte uşor cărţi şi alte documentaţii necesare concepute de profesionişti şi să vă elaboraţi singuri lucrările, asigurând astfel originalitatea muncii dvs. şi fără să riscaţi absolut nimic! Mai mult decât atât, aveţi şi avantajul că, la final, veţi ştii ce aţi scris în propria lucrare şi veţi fi mai bine pregătit în vederea susţinerii.

2. Elaborând singuri proiectele veţi avea şi garanţia că ce aţi scris este corect, atât din punct de vedere noţional, gramatical etc., cât şi sub aspectul legislaţiei în vigoare! Cu titlu de exemplu, vă amintim că în cazul lucrărilor juridice, veţi găsi de vânzare pe internet fel şi fel de lucrări elaborate de neprofesionisti, redactate fără a se ţine cont de legislaţia în vigoare care în România este într-o continuă schimbare. În aceste condiţii cel mai bine este să folosiţi surse de încredere şi să verificaţi personal schimbările legislative!

3. Elaborând singuri lucrările veți evita încălcarea drepturilor de autor, dacă avem aici în vedere că majoritatea site-urilor care vând lucrări de licență, diplomă, disertație sau doctorat funcționează ilegal, prin punerea în vânzare fără niciun drept, a unor lucrări elaborate de alte persoane şi "adunate" de la profesori, secretariatele facultăţilor, centrele de copiere sau chiar de la firmele care asigură copertarea lucrărilor .

Pentru mai multe detalii privind modul de elaborare al unor lucrări de ştiinţifice puteţi consulta ghidul de redactare şi tehnoredactare a unei lucrări ştiinţifice!

Titlul lucrarii: Raspunderea juridica civila in domeniul protectiei mediului
Autor: Echipa www.elucrari.ro
Anul elaborarii: 2006
Numar de pagini: 94
Format: A4
Diacritice: Da
Note de subsol: Da
Format de livrare: Un exemplar tipărit, hârtie A4 + CD cu lucrarea in format Word
Termen de livrare: Maxim 72 de ore din momentul efectuării comenzii, prin curier rapid

 

 

NOTĂ JURIDICĂ (RESPECTAREA DREPTURILOR DE AUTOR)

Drepturile de autor (drepturile de copyright) asupra cartilor in format clasic (tiparit), asupra manualelor, asupra ebook-urilor (cărţilor/lucrărilor în format electronic) sau oricăror alte materiale, articole, documentatii, studii etc. publicate pe portalulwww.lucrari.ro

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare, drepturile de autor asupra asupra cartilor in format clasic (tiparit), asupra manualelor, asupra ebook-urilor (cărţilor/lucrărilor în format electronic) sau oricăror alte materiale, articole, documentatii, studii etc. publicate pe site-ul www.lucrari.ro aparțin creatorului sau creatorilor lor, respectiv editurilor care funcţionează în cadrul societăţii noastre, colectivului de redacţie, ori editurilor sau autorilor parteneri. Toate drepturile sunt rezervate acestora!

Lucrările prezentate pe site-ul nostru (prin "lucrari" înţelegându-se orice material publicat, fie el carte clasica, manual, ebook, studiu, material, referat etc.) nici în tot, nici în parte, NU pot fi copiate, reproduse, traduse, arhivate sau transmise sub nicio formă şi prin niciun fel de mijloace mecanice sau electronice fără acordul scris (semnat si stampilat) al creatorului respectivei lucrări sau companiei care detine drepturile de autor.

Este interzisă, de asemenea, chiar şi după achiziţionare, publicarea lucrărilor pe diverse site-uri tip bază de documente (gen scribd.com sau altele asemănătoare), pe site-uri de socializare sau pe orice alte suporturi, fără un acord scris.

Drepturile de distribuţie, atât în România, cât și în străinătate, aparțin în exclusivitate autorilor lucrărilor sau companiilor producătoare.

În cazul în care descoperiţi că persoane rău intenţionate au încălcat drepturile de autor, vă rugăm să ne anunţaţi folosind telefoanele de contact sau adresa de email, iar noi vom lua în cel mai scurt timp măsurile legale ce se impun de la caz, la caz. Pentru că vrem să încurajăm respectarea drepturilor de autor pe internet, fiecărei persoane care descoperă un abuz în sensul celor menţionate mai sus, îi vom oferi gratuit o carte tipărită din stocul nostru!

Pentru mai multe detalii privind drepturile de autor, accesati termenii si conditiile de colaborare!

 

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Cine a elaborat (conceput) lucrările prezentate pe site-ul www.lucrări.ro?

Toate lucrările in format tiparit şi/sau ebook, prezentate pe site-urile grupului nostru editorial, sunt concepute fie în redacţiile editurilor noastre, prin specialişti din diverse domenii de activitate - avocaţi, jurişti, economişti, ingineri etc., în decursul a peste 10 ani de activitate, fie de societăţile partenere, în special edituri de prestigiu axate pe domeniile juridic, economic, agricol, dar şi din alte ramuri de activitate.

Nu expunem spre vânzare lucrări fără a respecta termenii şi condiţiile contractuale impuse de partenerii nostri ori fără respectarea legislaţiei în vigoare! De asemenea, pentru că nu de puţine ori s-a întâmplat să fim întrebaţi de către clienţi, facem precizarea că nu oferim la schimb lucrări din stocul nostru! 

 

2. În ce format se predau lucrările comandate?

Lucrările prezentate pe site-urile companiei noastre se predau fie în format tipărit, fie în format şi tipărit şi electronic, ori numai electronic (pe CD, în format Word şi/sau PDF), în funcţie de specificaţiile tehnice indicate pe pagina de prezentare a fiecărui produs.

 

3. Care este termenul de livrare al lucrărilor?

Atât lucrările tipărite, cât şi lucrarile în format electronic se livrează, în măsura în care sunt pe stoc, în termen de cca. 2-5 zile lucrătoare, în funcţie de modalitatea de transport aleasă de dvs. (Servicii de transport rapid sau normal). Comenzile care nu pot fi onorate intr-un timp rezonabil datorita lipsei produselor din stoc, vor fi anulate si vom trimite, prin email, notificare catre client despre situatia apărută. Astfel de momente se pot ivi oricand, spre exemplu, din cauza epuizării lucrărilor solicitate la partenerii nostri contractuali (producatori, furnizori etc.).

 

4. În ce scop pot folosi o lucrare publicată pe site-ul dvs.?

Lucrările publicate pe site-ul nostru se pot folosi în orice scop, atât timp cât se respectă legislaţia în vigoare privind drepturile de autor. Spre exemplu, se pot folosi, ca şi orice carte, ca sursă de documentare sau ca material educativ pentru aprofundarea unui anumit domeniu sau temă; se pot folosi la elaborarea propriilor lucrări, articole, referate etc. necesare în procesul educaţional; se pot folosi chiar si citate din lucrări, dar, bineînţeles, cu specificarea sursei de documentare.

 

5. Pot folosi o lucrare de pe site-ul dvs. ca şi lucrare de licenţă, de disertaţie sau de doctorat ?

NU, nu puteti folosi ca atare lucrările prezentate pe site-ul nostru ca lucrări de licenţă, disertaţie, doctorat etc. pentru că, în primul rând, aţi încălca drepturile de autor. Puteţi însă folosi lucrările editate de noi ca principală sursă de documentare, cu condiţia să specificaţi sursa, în notele de subsol, care trebuie să cuprindănumele autorului lucrării, titlul lucrării, editura producătoare, anul editării şi pagina. De asemenea, lucrarea utilizată trebuie trecută la bibliografia finală a lucrării dvs.

În al doilea rând, Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 (publicată în Monitorul Oficial nr. 18 din 10 ianuarie 2011) interzice expres vânzarea/cumpărarea de lucrări de licenţă, disertaţie, doctorat sau alte asemenea lucrări ştiinţifice, prin dispoziţiile art. 143 alin. (5) stipulând că: "Este interzisă comercializarea de lucrări ştiinţifice în vederea facilitării falsificării de către cumpărător a calităţii de autor al unei lucrări de licenţă, de diplomă, de disertaţie sau de doctorat". Totodată noua lege a impus sancţiuni severe atât pentru cei care cumpără astfel de lucrări gata făcute cât şi pentru cadrele didactice, care nu se preocupă de asigurarea originalităţii lucrărilor pe care le coordonează. 

În aceste condiţii putem să formulăm şi câteva SFATURI şi/sau AVANTAJE:

1. Nu riscaţi exmatricularea sau alte sancţiuni cumpărând, spre exemplu, o lucrare de licenta gata facută, când puteţi să vă procuraţi foarte uşor cărţi şi alte documentaţii necesare concepute de profesionişti şi să vă elaboraţi singuri lucrările, asigurând astfel originalitatea muncii dvs. şi fără să riscaţi absolut nimic! Mai mult decât atât, aveţi şi avantajul că, la final, veţi şti ce aţi scris în propria lucrare şi veţi fi mai bine pregătit în vederea susţinerii acesteia.

2. Elaborând singuri proiectele veţi avea şi garanţia că ce aţi scris este corect, atât din punct de vedere noţional, gramatical etc., cât şi sub aspectul legislaţiei în vigoare! Cu titlu de exemplu, vă amintim că în cazul lucrărilor juridice, veţi găsi de vânzare pe internet fel şi fel de lucrări elaborate de neprofesionisti, redactate fără a se ţine cont de legislaţia în vigoare care în România este într-o continuă schimbare. În aceste condiţii cel mai bine este să folosiţi surse de încredere şi să verificaţi personal schimbările legislative!

3. Elaborând singuri lucrările veți evita încălcarea drepturilor de autor, dacă avem aici în vedere că majoritatea site-urilor care vând lucrări de licență, diplomă, disertație sau doctorat funcționează ilegal, prin punerea în vânzare fără niciun drept, a unor lucrări elaborate de alte persoane şi "adunate" de la profesori, secretariatele facultăţilor, centrele de copiere sau chiar de la firmele care asigură copertarea lucrărilor.

Pentru mai multe detalii privind modul de elaborare al unor lucrări de ştiinţifice puteţi consulta ghidul de redactare şi tehnoredactare a unei lucrări ştiinţifice!

Cosul de cumparaturi

Cosul este gol.

Newsletter

Enter your email to subscribe to Newsletter:

Top vanzari

Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a

Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a

Pretul nostru: Lei (Ron) 68.50
Imparateasa fara coroana

Imparateasa fara coroana

Pretul nostru: Lei (Ron) 47.50
Plangi, plangi, balalaika

Plangi, plangi, balalaika

Pretul nostru: Lei (Ron) 47.50
Calea ducesei

Calea ducesei

Pretul nostru: Lei (Ron) 47.50
Atentie! Los Angeles va sari in aer!

Atentie! Los Angeles va sari in aer!

Pretul nostru: Lei (Ron) 47.50
Casa din Cherry Street

Casa din Cherry Street

Pretul nostru: Lei (Ron) 47.50
Mafia si miliardarii

Mafia si miliardarii

Pretul nostru: Lei (Ron) 47.50
Evolutia gandirii economice. Editia a IV-a

Evolutia gandirii economice. Editia a IV-a

Pretul nostru: Lei (Ron) 128.00
Cresterea gainilor

Cresterea gainilor

Pretul nostru: Lei (Ron) 10.00

Recent vizualizate

Raspunderea civila in domeniul protectiei mediului

Raspunderea civila in domeniul protectiei mediului

Pretul nostru: Lei (Ron) 290.00

Parteneri

trafic ranking

Statistici web

eXTReMe Tracker